top of page

Öt gól és a vele járó három pont a nagypénteki mérleg

Kissé szokatlan időpontban, Húsvétot megelőző nagypéntek délután látta vendégül a Csepel TC férfi együttese a XII. Kerületi Svábhegy FC gárdáját a BLSZ I. osztály 22. fordulójában. Az álmoskás 30 percet követően csapatunk rákapcsolt és meg sem állt öt gólig, ami igazán szép húsvéti ajándékot szolgáltatott szurkolóinknak és nem mellesleg megerősítettük vezető pozíciónkat a tabella élén.



Csepel TC – XII. Kerületi Svábhegy FC 5:0 (3:0)


Csepel Stadion, Jv.: Bányay Csongor (Bencze András, Bartis László)


Csepel TC: Szűcs Krisztián - Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs (Sükösd Krisztián ’73), Torda Bence, Mészáros László (Takács László ’46), Németh Zoltán, Urbin Márk (Gauzer Levente ’78), Gere Zoltán (Bencze Márton ’62), Mészáros Roland, Vörös Bence, Dunai András (Zsivoczky- Pandel Péter ’67)

Vezetőedző: Zsivoczky Gyula


Svábhegy: Nagy B. – Kanyó K. (Marchica M. ’65), Vass L. (Boda P. ’55), Réti B. (Bánk L. ’55), Nieto G., Csillag A., Marczinka T., Javklhan E., Zách T. (Buglyó A. ’55), Schleinig Á. (Horváth L. ’69), Durrant N. Edző: Bajzik József


Gólszerző: Mészáros László ’33, Mészáros Roland ’40, Németh Zoltán ’41, Zsivoczky- Pandel Péter ’81 (11-ből), Sükösd Krisztián ’88



Zsivóczky- Pandel Gyula:

Hoztuk a kötelezőt, az egész mérkőzés alatt a mi akaratunk érvényesült, a kérdés csak az volt, hogy mikor tudjuk feltörni az ellenfél védelmét. Ez az első félidő vége felé sikerült, mindjárt három alkalommal. A második félidőben is egyértelműen domináltunk, összességében egy teljesen megnyugtató, magabiztos sikert arattunk. Így is terveztük, ez volt a stratégiánk, ez volt a taktikánk, amit a játékosok megvalósítottak. Megérdemelten mehetnek a húsvéti pihenőre, utána pedig már a szerdai, nagyon fontos kupa-elődöntőre készülünk a SZAC ellen. Szurkolóinknak, szimpatizánsainknak, minden csepelinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk a csapat nevében!

140 views0 comments
bottom of page